Nu toate femeile se trag din coaste

Elena-Udrea1“În vremea când făceam parte din Guvernul Boc, am semnalat şi colegilor din partid şi instituţiilor, că se vorbeşte foarte mult despre faptul că acolo se întâmplă fapte de corupţie, legat de preşedinta ANRP. Erau lucruri pe care le auzisem.” (Udrea Elena)

Există oare o făptură mai tupeistă în Univers? Pe planeta noastră, sigur nu. Dar într-o altă galaxie, o altă dimensiune, o altă lume, în care atmosfera conţine 0,1% heliu, 0,9% brânză şi 99% tupeu. Acolo, poate, să avem şanse, un concurent pentru doamna Udrea?

După ce buna ta prietenă de Ziua Îndrăgostitelor şi bunul tău soţ s-au murdărit până în cerul gurii de retrocedări ilegale, te duci Udreo în cea mai deasă şi adâncă pădure virgină. Şi taci!
Nu eşti în măsura să te dai Cocoş cu faptele de corupţie pe care le ştiai şi le-ai semnalat.

Doamna Udrea, sub forma de agregare cunoscută de noi toţi, există datorită domnului Băsescu. Cel care “a protejat-o” timp de 10 ani, i-a modelat gura discursul, cariera, viaţa. Doamna Udrea este practic o bucăţică de Băsescu, ruptă din trup tupeist băsescian şi crescută în bula băsesciană protectivă.

Nu ştiu de ce, dar brusc mi-am adus aminte de un scurt fragment scris de mine în “Horoscopul beretristic” (iulie, 2013):

Puterea de seducţie şi capacitatea unică de a agăţa orice prind în gheare devin arme letale sub ocârmuirea zeiţei Venus. Cunoscută şi sub numele de Afrodita, în mitologia greacă, zeiţa iubirii ascunde o istorie spectaculoasă. „Stâncile Afroditei” se găsesc pe ţărmul sudic al insulei Cipru; mai exact, în localitatea Kouklia. Satul Kouklia a fost construit în apropierea vechiului scaun al împărăţiei lui Pafos, unul dintre cele mai importante regate antice din Cipru.

Întreagă zonă, inclusiv locul unde s-au construit casele satului, reprezintă o regiune de mare valoare arheologică. Săpăturile arheologice efectuate au scos la suprafaţă faimosul templu al Afroditei din Pafos (Pafia Afrodita). Relicvele cetăţii Palaipafos se găsesc astăzi în muzeul construit în partea de sud a satului.

În apropierea ţărmului din Kouklia, titanul Cronos, fiul lui Uranus şi al Gaiei, şi-a castrat tatăl, aruncându-i organele genitale în mare. Din apele înroşite cu sânge din penis de zeu s-a născut Afrodita, sau Venus, aşa cum o strigă italienii. Dovadă incontestabilă că nu toate femeile se trag din coaste.”

Fără nici o legătură cu doamna Udrea.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

5 Comments

 1. Vă gândiţi la un copil?
  Ei, acum deocamdată mă gândesc cum să ieşim cu bine din toate aceste probleme în care ne aflăm şi în ceea ce priveşte starea economiei româneşti şi în ceea ce priveşte problemele partidului. (udrea)
  Sa mori de ras…..

  Reply
 2. În cazul în care va câştiga Blaga, aţi face echipă cu el?
  Sigur că da. Nu este o problemă şi cred că aşa trebuie să fie oricine va câştiga, partidul trebuie să rămână o echipă şi nu mă gândesc că va fi altfel. Sigur că bătălia politică naşte emoţii chiar în interiorul partidului şi, de multe ori, reacţiile nu sunt doar raţionale, sunt şi emoţionale, însă, până la urmă suntem colegi, aşa cum vom şi şi după 15 ani.))))))))))))))))))))(tot udrea)sursa:Adevarul

  Reply

Leave a Comment.