Nopți albe la Castel…

Un articol de CRISTINA I. ARBA:

Prima seară a faimoasei sărbători alungătoare de spirite malefice s-a petrecut ieri la Complex Castel Moșnița. Invitații noștri au fost „răpiți” din lumea reală, banală… normală și „aruncați” în cea a tenebrelor. Berăria Castelului, gazda petrecerii, a suferit o transformare radicală, în ton cu atmosfera sărbătorii celtice, astfel că vrăjitoare, dovleci arzânzi și sperietori de ciori i-au întâmpinat la trecerea pragului.

_IGP1508Astfel, la petrecerea noastră au fost întâmpinați de țigănci, pistolari sau personaje din desene animate, într-un decor adecvat unui bal mascat de Halloween, cu accente medievale. Petrecerea a fost însuflețită cu jocuri interactive (Beer fishing – pescuitul merelor din bere… cu dinții), concursuri cu premii (Cel mai spooky costum) iar meniul a fost compus din preparate pentru cei „tari la stomac”. Enunțând câteva preparate, au putut fi savurate Degete de vrăjitoare, Aripi de liliac, sau Ceafă Frankestein condimentate cu Cheag de sânge ori Sos anti-vampiri, pentru ca la desert să se îndulcească cu Căpățâni coapte sau Inimi de strigoi, setea fiind stinsă cu Elixirul vrăjitoarei, Sânge de goblin sau Otrava portocalie.
Una dintre facilitățile inedite de la Castel a fost existența unei Parcări de mături a celor care au ales acest „mijloc de transport”.

_IGP1500Intrarea, începând cu ora 18, a fost liberă. Cu aceleași tratamente vă așteptăm și astăzi, de la aceeași oră pentru noi aventuri în lumea tenebrelor. Rezervări se pot face la telefon 0356/421448 sau pe events@castelroyal.ro. Noutăți și fotografii despre eveniment puteți culege de pe pagina noastră de Facebook – https://www.facebook.com/CastelRoyal.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

Leave a Comment.