Misfits – serial SF dement

Am primit linkul spre serial de la nașu’, om pe care-l consideram mult mai cuminte în gusturi.

Știți voi (și-acuma vorbesc cu băieții că fetele nu prea practică sportul ăsta) discuțiile alea aberante între amici care duc voit lucrurile în absurd/scârbos, doar ca să vadă până unde se poate ajunge cu niște idei nebunești, păstrând totuși un pic de logică?

Nu contează despre ce sunt, ci doar unde se ajunge cu ele. Ei, Misfits e un serial cu super-eroi. Teoretic super-eroi, adică au puteri speciale, practic sunt niște căcănari de cea mai joasă speță.

N-ai văzut dom’le așa ceva. De la cele mai tâmpite puteri pe care și le poate imagina cineva (lacto-kinetică :))))) ) la unele dintre cele mai enervante și nasoale personaje posibile, Misfits e o perlă a absurdului scârbos.

Dacă reușești să treci peste faptul că e filmat ca filmele românești, că oamenii ăia nu arată a Hollywood ci a ieșiți din crâșmă, că efectele speciale nu-s, ți se dezvăluie o nebunie scenaristică de toată frumusețea.

N-am cum să-l recomand, că nu știu cui.

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

6 Comments

    • Pentru mine, la care contează atât de mult cum e făcut vizualul, e greu tare. În plus dacă reușesc în sfârșit să mă obișnuiesc nu stilul personajelor, dacă-mi schimbă vreunul, nu cred că am răbdare să mai pun atâta efort cât să mă obișnuiesc cu altul :)))

      Dement.

  1. Băi, am citit într-un comentariu de pe YouTube că serialul a fost întrerupt. (Sunt rupt în gură de oboseală, n-am găsit sinonim în română la got cancelled) :)))

    Reply

Leave a Comment.