Ghidul bărbatului de succes

badeaUrmează cei 10 paşi pentru a te transforma într-un bărbat de succes. Trebuie doar:

1. Să baţi câmpii o oră pe zi cu aceeaşi obsesie, timp de 8 ani, şi să câştigi din asta peste 10 mii de euro/lună. După care să te plângi ce viaţă de rahat ai tu în România.

2. Să debitezi cele mai mari gogomănii propagandistice, nu neapărat pentru bani, ca restul colegilor tăi, ci din convingere.

3. Să te plângi toată viaţa cum te-a pus PSD-ul capră, şi-au bătut mafioţii lui Năstase joc de tine şi ţi-au furat fabrica de chibrituri. După care să-l votezi pe Ponta şi să te lauzi cu asta.

4. Să ai peste 40 de ani şi să locuieşti în acelaşi apartament cu părinţii şi bunica.

5. Să te lauzi cum într-un anume meci o să dai în adversar până când, citez: „o să-l aud cum pârâie”. În timpul meciului să stai doar pe fugă, cu spatele la adversar şi în afara ringului. După care să transformi totul într-o mare ispravă şi dovadă de curaj.

6. Să fii toată viaţa un tocilar mămos, dar să te prezinţi ca băieţaş de cartier şi mare bătăuş.

7. Să ai peste 40 de ani şi să te legi în emisiune de imperfecţiunile fizice ale altor persoane.

8. Să spui acelaşi banc de zece ori şi să te miri de fiecare dată de ce nu râde lumea.

9. Să pretinzi că facebook-ul şi internetul sunt mincinoase, în schimb adevărul absolut se află în curtea unui singur trust media.

10. Să-l insulţi pe Adrian Ursu în repetate rânduri, cât timp a lucrat pentru alte televiziuni. După care să deveniţi buni colegi, prieteni, şi să-l giugiuleşti cu fiecare ocazie.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

5 Comments

  1. 7 mi se pare de departe cel mai grav dintre toate. Cel care face asta nu arata decat ca este un frustrat si un incuiat mintal.

    Ce zicea el in reperate randuri cu mandria de a fi orice? “Nu ma mandresc domne ca sunt roman, ca sunt x, y, z deoarece nu eu am ales sa fiu astfel, ci a fost doar un joc al sortii…”

    Pai si atunci la ce pizda ma-tii razi de imperfectiunile unui om, maimutoiule, au ales ei sa fie astfel? Au ei vreo vina?

    Reply

Leave a Comment.