PSD, campanie cu mizerie

firea pontaDan Şova despre Iohannis:

“Gângăvia este încetineala vorbei determinată de încetineala minţii. Şi eu sunt convins când mă uit la dânsul că este încet la minte. Şi noi avem nevoie de un om inteligent, de un om viu, de un om puternic, nu de un om încet la minte. Cred treaba asta, o susţin.

Eu nu cred că ardelenii care se mândresc cu foarte multe lucruri pot vota un gângav în fruntea ţării. Nu cred că pot vota un om încet la minte şi nu cred că pot vota un om care nu poate vorbi fără prompter.”

Ce îţi vine în primul rând în minte atunci când îl asculţi pe Dan Şova? INTELIGENŢĂ!
Da, pentru că d-l Şova vorbeşte rapid, de unde rezultă că este rapid la minte. Un om inteligent, viu, puternic. La fel ca d-l Ponta. Vă daţi seama câtă genialitate colcăie în fătucile de la call center? Aproape la fel de multă ca în d-l Şova.

Tot ne aflăm în perioada potrivită, propun un nou domeniu pentru decernarea premiilor Nobel:
Premiul Nobel pentru limbariţă.

Gabriela Vranceanu Firea (purtătorul de cuvânt al lui VV Ponta) despre Iohannis:

“Din punctul meu de vedere a fi un bun familist inseamna nu doar a fi casatorit, ci si a avea copii. Eu insami, daca Dumnezeu nu ma ajuta sa am doi copii si acum sa fiu din nou insarcinata, va spun sincer ca as fi infiat, pentru ca eu nu concep viata fara copii.

Nu esti un om complet fara sa cresti un copil si consider ca, mai ales, acea afirmatie pe care poate a facut-o, si anume ca neinvestind in educatia copiilor a investit in imobiliare, domnul Iohannis practic a spus ceea ce gandea. Ca intr-un fel, pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor.”

Nimic nu mi se pare mai dizgraţios decât să tot sondezi ca nesătula în zăcământul de ghinion genetic al unui om. Fie el şi adversar politic. Familia Iohannis nu a putut face copii. Hai să îl zeflemisim de fiecare dată pe tema asta. Mai mult, să transformăm incapacitatea de a procrea într-un nou stigmat.

Şi dacă tot aţi adus vorba, stimată mamă a aproape trei copii, permiteţi-mi o complinire. Un “om complet” nu doar plodeşte în neştire. Se preocupă şi de educaţia copiilor. În ce condiţii, un copil născut din Firea şi Vrânceanu, educat la o şcoală privată cu preţuri exorbitante, pică examenul de bacalaureat cu nota 1,20 la limba română?!

Doamna senator şi purtător de cuvânt Firea Pandele, cum să aveţi tupeul de a vorbi despre copii şi familie? Tocmai dumneavoastră? Şi adresându-vă, în mare parte, simpatizanţilor PSD. Adică ăia care l-au votat preşedinte pentru 10 ani pe familistul Ion Iliescu.

Aţi plecat de la premisa că sunt nerozi şi au memorie de peşte, ştiu. Dar totuşi, chiar credeţi că sunt atât de mulţi tâmpiţi în ţara asta?

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

1 Comments

  1. da sunt foarte multi tampiti.prima data s-a prins base de faza asta cand si-a facut campanie electorala si pe posturi de manele.
    daca s-ar introduce o noua regula in afara de a vea 18 ani sa fie si iq-ul din 3 cifre ca sa poti vota, poate am avea o sansa.

    Reply

Leave a Comment.