Cum a fost la Cărtureşti

Lume multă şi interesată de eveniment. Cristina Zarioiu, autoarea romanului (In)decizii, a reuşit să adune în juru-i peste o sută de prieteni. Probabil cel mai iubit dintre corporatişti.

IMG_2223

Atmosferă călduţă, familială, de picnic cu zumzet – Genul de ieşire la iarbă verde, cu pături agăţate prin fragi şi muşuroaie, unde stai tolănit, fără şosete, înconjurat de bunici, veri, vecini şi albine roind: zum-zum-zum-zum.

Mi-o fi rămas zumzetul rătăcit prin melcul urechii şi din cauza sonorizării frigide. Aveau o jenă sunetele înainte să iasă din microfon. Se moşmoleau pe șopăite până la mine, poziţionat pe circumferința bulucului.
Motiv pentru care nu am habar ce s-a vorbit aici:
IMG_2213
Am convingerea că s-au eliberat cuvântări interesante, judecând după feţele celor speciali (cei poziţionaţi în proximitatea centrului Arieşan). Au auzit, nu s-au clintit de acolo măcar jumate de oră, nu au căscat, nu au scheunat.

IMG_2377

O bilă albă pentru Cărtureşti Carusel: expunerea librăriei pe mai multe niveluri. Şansă bună pentru fotografii mai sprinteni să prindă un cadru larg, nu doar poze făcute la înghesuială peste grumaji şi coame.

IMG_2414
IMG_2370
IMG_2474

Şi da, avem Terapia! La ultimul etaj al librăriei, găsiţi un băruleţ cu prăjituri bune, sucuri dubioase din fructe zdrobite (smuti, zmuti ceva…un fel de must cu borhot) şi Terapia.

20160206_235331Ax800

Foto: Cristina Velina

UPDATE: Dacă mai aveţi dubii că a ieşit bine, aşa s-a trăit evenimentul în pielea autorului: “6 februarie 2016. O declar cea mai frumoasa zi din viata mea.”

Despre cum m-am simtit la propria lansare de carte

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

1 Comments

Leave a Comment.