Sunteţi iubita lui Traian Băsescu?

udreaÎncep prin a îmi cere scuze pentru toate articolele ironice, tendenţioase, postate de-a lungul timpului, prin care am comentat activitatea TVR. M-am înşelat crezând că datoriile de sute de milioane de euro ale televiziunii naţionale merită blamate. Acum realizez că fiecare bănuţ plătit de contribuabili, fiecare salariu de zeci de mii de euro încasat lunar de unii angajaţi ai TVR, fiecare emisiune de 2 lei, plătită cu mult prea mulţi lei… toate. Toate au avut un scop. Rodul suprem s-a copt şi acum îl vedem cu toţii.

Ce o întreabă blonda Monica Ghiurco pe blonda Elena Udrea:
– Vă deranjează atacurile pe motiv că sunteţi femeie şi, în plus, sunteţi blondă?

Candidatul le preşedinţia României, Udrea Elena, se afla într-o emisiune la TVR, moderată de jurnaliştii Monica Ghiurco şi Radu Rădulescu.

Cel din urmă, masculul feroce dintre cele două blonde, a vrut să urce şi mai mult ştacheta profesionalismului. Până pe Pluto! A urmat lovitura de graţie, rodul forţelor jurnalistice îmbârligate:

– Sunteţi iubita preşedintelui Traian Băsescu?

Mă aştept de la aceiaşi profesionişti, echidistanţi şi deloc idioţi, să îl întrebe şi pe VV Ponta dacă îşi mai iubeşte fosta nevastă. Cam asta ar fi întrebarea echivalentă ca bun-simţ şi inteligenţă. Normal că nu se va întâmpla asta, cât timp PSD-ul este stăpân peste tarla.

De ce au fost posibile datoriile de sute de milioane amintite în prima parte? Mă gândesc că şi slugărnicia deşănţată a TVR-iştilor are o mică legătură. Cum e şi vorba din popor: Buzele care pupă umed în cur, sabia nu le taie. Sau ceva de genul…

În caz că nu o cunoaşteţi pe Monica Ghiurco, am ataşat o poză. Da, este aceeaşi Monică care (intenţionat) a participat la mitingul organizat de Antena3 după condamnarea lui Dan Voiculescu.

monica

PS: Plângi de ciudă, Sorina Matei!

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

Leave a Comment.