S-a dus și Top Gear

Top Gear este una din bucuriile mele televizate, îi sunt fan vechi și fidel de când prezentatorii erau tineri sprințari. Am încercat să urmaresc varianta australiană, am încercat să urmăresc varianta americană, dar nu intră nicicum.

Asta pentru că Top Gear este o emisiune de divertisment și, chiar dacă ai aceeași rețetă, nu iese la fel dacă ingredientele nu au aceeași chimie și dacă poantele sunt repetate forțat. Iar cei trei mușchetari Top Gear, care aparent nu au absolut nimic în comun, sunt ingrediente luate tocmai din raftul cel de sus și foarte foarte greu de găsit.

Așa că vestea concedierii lui Jeremy m-a indispus teribil, s-a mai dus naibii încă o producție de suflet. Am înțeles decizia, e vorba totuși de BBC și de o ceartă care s-a terminat cu violență fizică, nu prea merge să treci cu vederea așa ceva.

Off. Mai bine era show românesc, că atunci nu mai aveam probleme din astea, ba cred că ieșeau vreo 15 talkshowuri și vreo 20 de reconstituiri.

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

7 Comments

 1. Eu nu am reusit sa ma uit la nicio emisiune, cu toate ca m-am straduit. Nu am inteles niciodata ce este atat de amuzant si interesant la o emisiune despre masini. Si nici protagonistii nu mi s-au parut foarte amuzanti. Ba din contra, aroganti si latent sovinisti.

  Dar na, probabil ca sunt eu defect, milioanele de muste care roiesc in jurul rahatului nu pot gresi… 🙂

  O fi din cauza ca nu-mi plac masinile in general, sau ca nici macar nu am carnet?

  Reply
  • mie asta mi-a placut la Top Gear, ca nu era neaparat despre masini, era mai mult divertisment in care masinile aveau rol de suport. si nu-s pasionat de masini, nu ma intereseaza vreun aspect tehnic si detest emisiunile in care compara cai putere si motorizari si tinuta pe sosea etc.

   in alta ordine de idei, Clarkson ce a tras pe nas de a luat la bataie pe cineva pt ca i-a adus sendvisuri in loc de masa calda? mi s-a parut amuzant cand era politic incorect si facea glume proaste care ofenseaza, dar ce om normal sare la bataie pt un motiv minor ca asta?

 2. Perkele, boala de care sufera se numeste vedetism acut.
  Multe vedete au apucaturi din astea semiautiste, daca nu li se fac placurile se simt ofensati si devin agresivi.

  Reply

Leave a Comment.