Primadone

Ieri am filmat cu Dani primele secvențe pentru DK într-un cadru forestier extrem de civilizat, pe o vreme blândă și mângâietoare și cu un regizor (adică eu) foarte încurajator, răbdător și în general bun la suflet.

Când deschid azi reacțiile văd ”cotloane câinești ăle mai ale dracului” ”abisul Tartarului” ”pneumonie”

Mare-mi fu mirarea, după cum vedeți din poza el mai mult a dormit în timp ce eu munceam…

Și când am ajuns în Moara ce? A mers un pic pe niște pietre, parcă erau pavele de Dorobanți… și ploaia? ce ploaie? eu abia dacă am simțit două picături…

Primadone-s actorii ăștia…

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

9 Comments

  1. Vlad, incerci sa il omori? Si nu ca zic eu, dar nici in Bucuresti nu e asa de cald sa stai in camasa, iar sa stai in camasa in ploaie, no fucking way. Daca face Dani pneumonie si moare, cine crezi tu ca mai merge cu tine pe coclauri imbracat intr-o camasuta ca sa faci tu poze? Asa conditii n-a indurat nici Naomi in reclama la Absolut(sau o fi fost Kate Moss, ca nu mai tin minte decat blocurile de gheata)…Bietul de el ce indura de dragul proiectului, cat spirit de sacrificiu…

    Reply
    • Olivia, stai sa vezi unde a stat în cămașă azi, că ieri a fost floare la ureche – azi până și mie mi-era un pic milă… îți dai seama????

  2. Dani, Titus Steel e un termen de comparatie pozitiv? Ca mie nu-mi vin in minte decat atribute de genul “taran” sau “libidinos” in legatura cu persoana lui… Sunt sigura ca poti sa gasesti un personaj care sa tipe a testosteron si sa fie si misto in acelasi timp. Uite…lupul din True Blood de exemplu.

    Reply

Leave a Comment.