Marea invazie

imigrant1
imigrant2

Informaţiile au fost prelevate la aceeaşi oră, de pe două site-uri de ştiri diferite: gandul.info şi antena3.ro. Speranţa în acuratețea presei româneşti mi-a murit de mult timp, nu asta-i problema. Chiar şi speranţa de a transmite nealterat şi netrunchiat o informaţie banală ori un citat. Să presupunem totuşi că adevărul s-ar afla undeva la mijloc şi în România urmează să vină 5500 de refugiaţi.

Suntem pregătiţi pentru ei? NU! În niciun caz. Dar nu din vina lor. Problemele nu vor veni din originea, religia, conduita imigranţilor. Nu ne vor alerga minorele virgine pe străzi, nu se vor detona la metrou, nu ne vor prăda civilizaţia superioară. Greu de crezut, pentru că noi ştim clar, din ONLINE, că refugiaţii sirieni doar cu asta se ocupă.
Staţi liniştiţi, nu.

Tăiaţi de pe listă şi pericolul islamizării României. Da, ştiu, este deja un adevăr inamovibil: Musulmanii conduşi de ISIS vor să ne cucerească religios, cultural şi numeric. Refugiaţii sunt de fapt un cal troian, au venit aici cu o strategie bine trasată, au scopuri expansioniste. Ştiiiu, ştiu toate astea. Nu mai e nevoie de link-uri de pe site-ul extrema curului de dreapta sau poze în care absolut toţi refugiaţii sunt bărbaţi fioroşi între 25 şi 40 de ani.

Hai acum să analizăm matematic islamizarea României. Calculele sunt banale. Populaţia în interiorul graniţelor este de aproximativ 18,5 milioane. În acest moment, în România există aprox. 70.000 de musulmani (majoritatea sunniţi). Procentual înseamnă 0,38%. Deci din toată populaţia ţării, 0,38% sunt musulmani.

Presupunem că absolut toţi cei 5500 de refugiaţi ce urmează să ne islamizeze sunt musulmani (deşi au scăpat şi câţiva creştini printre ei). Ajungem la un total de 75.500 de musulmani. Adică un procent de 0,4%. De la 0,38 la 0,4. Curat islamizare!

Revenim. Suntem pregătiţi pentru cei 5500 de refugiaţi? NU! În niciun caz. Dar nu din cauza lor. Nici măcar din cauza pornirilor extremiste, agresive, xenofobe manifestate în ultimul timp în online-ul românesc. Zicala “câinele care latră nu muşcă” ne defineşte perfect. Noi suntem ăi mai lătrători câini ştirbi din UE. Pe cât de intransigenţi şi periculoşi suntem în anonimatul onlineului, pe atât de inofensivi vom fi în faţa faptului împlinit.

MAREA problemă (şi probabil singura) va ţine de stagiul de dezvoltare al statului român. În anul de graţie 2015, în afara unei creşteri economice forţate, bazate doar pe consum, România nu se poate lăuda cu mare lucru. Investiţii zero, infrastructură de ev mediu, dotări tehnice ioc. Îmi amintesc incendiul din urmă cu 3 ani – cele două elicoptere ale armatei care aruncau pungi cu apă peste munţii în flăcări.
Asta este România – o pisică rahitică, tremurândă făcând echilibristică pe sârmă.

Orice adiere de vânt ne poate trânti cu blana jupuită în ţărână. 5500 de refugiaţi sunt un vânticel suficient să ne răstoarne. Habar nu avem unde să-i ducem şi ce să le facem. Încă un prilej să eşuăm lamentabil ca stat şi, de ce nu, să ne facem de râs în dulcele stil clasic.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

2 Comments

  1. daca ii punem pe refugiatii aia in niste blocuri de nefamilisti si ii tinem in aceleasi conditii in care ne tinem asistatii sociali (sau tiganii, cum erau aia de langa Cluj in Romanians are Coming), o sa le para rau de tot planul lor de islamizare.

    apropo, sunt sigur ca o sa se trezeasca cateva grupuri de cretini care o sa le puna cruce de piatra la intrare in bloc sau o sa arunce in ei cu carne de porc, ca noi trebuie sa ne aparam credinta stramoseasca.

    Reply
  2. Dani, eu zic ca nu sunt refugiati, sunt emigranti, e o diferenta..:)…si mai e ceva 6000 de euro de la UE x 5500/cap de bovina…:))…e bine nu?…oricum vor pleca singuri dupa ce prind o luna de iarna…:))…

    Reply

Leave a Comment.