Le Flocon Pierre

danizap3 webVreme superbă pe Rarău. După ce m-am făcut ciuciulete cu o zi în urmă la Moara Dracului, Mama Natură a vrut să ducem relația la un nivel superior.

Să nu aveți impresia că am stat îmbrăcat în cămășuța înflorată câteva secunde, după care am luat o sobă fierbinte în brațe. Ședința foto-video de prin nămeți a durat 20-25 de minute (după aproximarea mea), timp în care s-au tras mai multe duble, am fost poziționat și repoziționat în diferite ipostaze.

Noroc că a nins viscolit și s-a mai uscat cămășuța pe mine de la vânt. Era udă de la ședința foto-video anterioară “Lacrima de mesteacăn”. Ce s-a întâmplat la mesteacăn vă povestesc cu altă ocazie. În principiu, a trebuit să torn un bidon cu apă rece pe mine. Și să îl torn cu mare stil și talent, nu așa ca haplea…

danizap1 web

La aceste filmări nu s-a poluat mediul, nu s-au schingiuit animăluțe drăgălașe, iar echipa de actori este sănătoasă tun. Pierre nici măcar nu strănută. Cine a mai văzut piatră cu roșu în gât?

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

19 Comments

 1. Eram sigura ca sub pielea aia de baiat bun a lui Vlad e un os sadic, dar pe tine Dani chiar nu te banuiam de masochism. Mie-mi place asa de mult frigul ca amintirea de cand mi-am rupt nasul pare calda si prietenoasa. Voi cand si unde sunteti frate nascuti? Iarna in Siberia?

  Reply
  • Am crescut amandoi cu muntele aproape. La Vlad chiar foarte aproape. Mai are putin si ii intra muntele in curte.
   Iarna stau linistit pentru ca nu am mai racit de cand mergeam in patru labe 🙂
   De obicei, in iulie si august ma loveste raceala. Si ma tine pana prin octombrie.

 2. Voi si cu mine suntem specii foaaarte diferite. La mine daca nu sunt 30 de grade mi-e frig, vara am cosmare cum ca a venit iarna, iar de frig, nu ca racesc, dar mi se incordeaza toata musculatura de mai am putin si mi se sparg dintii. In schimb, caldura si soare, cat cuprinde. Viata mea ideala s-ar desfasura intr-o vara permanenta pe plaja cu marea alaturi. Cand m-am intors de la mare anul trecut am avut o luna de depresie la gandul ca am minim 6 luni de iarna in fata si un an pana o sa vad iar marea…Adica exact conditiile in care voi doi inteleg ca infloriti :))

  Reply
  • Eu i-am zis să se imunizeze înainte, nu a vrut nu mai e vina mea… vă rog lăsați-mi mult iubitul meu posterior în afara ecuației.

Leave a Comment.