Doza de caş

Nu mi s-a părut vreodată amuzant individul de mai sus. Cel puţin nu la tv. Habar nu am ce a văzut Bendeac în el atunci când i-a propus să lucreze împreună. Probabil capacitatea de adaptare şi perseverenţa de a rămâne într-un loc, no matter what…

Sunt irelevante discuţii de genul dacă trebuia să plece sau nu odată cu Bendeac. Prbabil că da, dar nu contează. Deloc. El oricum emană valoare artistică zero la tv. Îl putem considera plecat. Mai importantă este prezenţa lui Mircea Badea, personaj familiarizat cu televiziunea, veteran al monologului şi al câmpilor bătuţi cu patos, chiar şi apariţie sporadică în cinematografie. Dar Badea nu este pentru formatul iComedy. Umorul lui este adesea involuntar, nu programat. El este spontan, nu vreun comic talentat pus în evidenţă de un scenariu prestabilit. Singura şansă pentru iComedy ar fi ca Badea să se rezume la rolul de oligoelement. (Şi nu. Termenul nu este derivat din oligofren. Nu are legătură). Dacă vrea şi încearcă mai mult de atât, se va prăbuşi şandramaua peste ei, sub greutatea muntelui de penibil şi ruşine.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

3 Comments

  1. Bănuiesc că Badea este doar un invitat special 🙂 Adică… nu mi l-aș putea imagina niciodată ca făcând parte pe bune dintr-o distribuție de … ziceți voi ce gen de format e ăsta că am un lapsus acum :)))

    Reply
    • Nu cred ca e doar invitat special. Poate si-au dat seama ca vechea propunere, Capatos, este o idee proasta. Proasta, proasta. Si pe cine sa aleaga? Negru? Gadea? Oana Stancu? Oricat de ciudat ar parea, Badea e cel mai in masura din randurile trustului :))

Leave a Comment.