Doroş dordora de tupeu

“Plătesc ceva taxe, dar ele se află în același pool de analiză în felul în care plătesc taxe și ar trebui să plătească taxe. O să vedem în urma analizei dacă ar trebui sau nu să plătească mai multe taxe”

Gângăvel ăsta, care nu e în stare să formuleze un enunţ simplu, vrea taxe. De la Facebook şi Google. Nu ştie sigur dacă ar trebui mai multe taxe, dar ar fi bune mai multe taxe. Şi el crede că da, că taxe.

Mi se pare ieftină şi grotescă strategia de PR aplicată de instituţiile statului. Când simt că nu-i mai bagă lumea în seamă, îşi trimit corifeii la Digi. Să arunce nişte trăsnăi cu priză la pool-ime.
“Moaaa, şmecher rău ANAF-ul ăsta! Păi se iau de ăştia marii, mă. De Google, de Facebook. Nu doar de gogoşari şi florărese.”

Apropo de florărese, să nu vă imaginaţi că i-a deranjat în vreun fel ANAF-ul pe anumiţi etnici stăpâni peste tarla. Au agăţat 2-3 precupeţe care au fost la cules de ghiocei. Au făcut serenadă cu girofaruri la tejgheaua lui Nea Caisă – a vândut 5 mici şi a dat bon pentru 4. Au mai descoperit câţiva interlopi cu 10 lei în plus în casa de marcat, de-astea.

Florăriile etnicilor vând în continuare la mica tocmeală, fără preţ fix, fără bon, fără jenă.
Dar staţi liniştiţi, o să se ia gângăvelul Doroş de piept cu Google şi Facebook. Cu amândoi deodată, că doar unu-i ANAF-ul!

PS: Poate tocmiţi la Google vreun junior mai oacheș. Să arunce un ochi şi peste site-ul vostru. E MARE ruşine să te prezinţi în anul 2016 cu asemenea site.

anaf3

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

Leave a Comment.