Apocalipsa lui Bigotti

the good the bad and the uglyAm atins vârsta la care tot mai mulţi prieteni decid că viaţa este prea lungă şi prea frumoasă.
Motiv pentru care a trebuit să achiziţionez armura din poză.

Ultimele două zile au reprezentat chinul suprem pentru mine. Acesta este top treiul listei de tortură şi ananghie:

1. Plimbat cu orele prin diferite mall-uri în scop de “shopping”. Dacă te mulţumeşti cu magazinele dintr-un singur mall, sigur-sigur nu ai executat un shopping corect. Dacă a doua zi nu ai bășici în tălpi, du hainele înapoi şi mai încearcă. Clar se putea mai bine.

2. Echilibristică pe un gard subţire de scânduri putrede. În stânga gardului, un tigru flămând. În dreapta, un taur turbat, mâncător de oameni. (Se mai întâmplă să visez când mănânc la ore târzii)

3. Purtat costume. Urăsc ţinuta office şi orice altă ţinută care-i seamănă. Nu îmi plac hainele, mă inhibă. Un tricou lălâu acolo şi nişte chiloţi, hai, treacă-meargă. Dar atât! În cazuri extreme (când trebuie să părăsesc incinta), poţi să-mi tragi şi o pereche de teniși. Aşa, să fiu smart casual.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

4 Comments

  1. Si pe langa tine mai fac si altii basici in talpi. Bine macar ca in seara aia renuntasem eu la tinuta office ca sa merg cu tine sa te imbraci office:))

    Cred ca de aia nu ne bagau vanzatoarele in seama ca paream doi provinciali care au venit si ei sa caute costum:)). Si cum incerca tipa de la gherasos sa imi explice ca ei nu fac sacou cu croiala de la zara pentru ca aia e alta croiala…nu e ca a lor

    Reply
    • Eh, ne-au vazut mai pricăjiţi, mai bobocei. Ce să le faci?
      Lasă că data viitoare mergem la cumpărături de costume, deja echipaţi în costum. Să vezi atunci respect!

Leave a Comment.