Actorii care joacă România, moment de sinceritate

ponta-iohannis.mt3hd19w8eMarele film se apropie de final. Echipa reacţii.ro i-a prins pe protagonişti la un păhărel de sinceritate. Zarurile au fost deja aruncate. Iată ce au declarat:

Victor Ponta: Sunt preşedintele tuturor românilor. Spuneţi sincer, câţi români îl cunosc pe Mickey Mouse şi câţi au auzit de Nicolae Titulescu. Pentru cei care încă se gândesc la un răspuns, vă promit solemn că sunt unul şi acelaşi.

Klaus Iohannis: Probabil nu sunt încă pregătit pentru România. Dar în mod sigur România nu este pregătită pentru mine.

Mihai Gâdea: Nu îmi explic, nu înţeleg şi vă mărturisesc din adâncul inimii vouă, cei 10 milioane de telespectatori. Este inexplicabil de ce renumitul traficant de copii, Klaus Iohannis, nu a venit la Antena3.

Emil Hurezeanu: Regina Elisabeta a II-a retrăieşte căinţa ancestrală de la Castelul Windsor of Berkshire.

Cristian Tudor Popescu: Eu mă uit la filme porno din calitatea de cinefil. Şi, ajungând la originea speciilor, domnule Pândaru, laba este un obicei sănătos.

Mircea Badea: Deci eu, cetăţeanul Badea, stau mai bine fizic decât jumate din echipa de la Steaua. N-am niciun complex cultural cu nimeni. K1 nu e un sport, vă bat pe toţi de vă băsiţi pe voi. Ce zici în cască tu?? E cu sinceritate? Deci, oaie, eu vin din Balta Albă, da? Hai siktir!

Sorina Matei: Da, domnule Dragoş Pătraru, am avut orgasm!

Radu Banciu: Ştiu bine că sunt un semidoct şi fac mai multe greşeli lexicale decât Mircea Badea. Dar am memorat multe capitale africane de când comentam fotbal. Dacă vorbesc rârâit şi îl pomenesc pe Raymond Poincaré, voi oricum sunteţi suficient de inculţi încât să vă uitaţi la mine ca la Dumnezeu.

Dana Grecu: Orgaaasm?? Sorina, Te roooog, zi-mi secretul!

Patriarhul Daniel: Ionuţ s-a dus la vot şi nu a pus ştampila pe Victor Ponta. A doua zi l-a călcat trenul.

Corneliu Vadim Tudor: Îl suştin pe Victor Ponta! Apropo, mi-am adus aminte şi de nevastă-sa…
El mongol, ea bulbucată, el plagiator şi hoţ. Ea – un sex cît o găleată. Şi el – un rahat cu moţ.
Tata-socru, ce idee, a pontat la fundul lui. Nu-i bărbat, dar nici femeie, face pofta orişicui. E lasciv ca o vădană, are mersul legănat. Cine şi-a făcut pomană? Curva Popii – şi l-a luat!

PS: Vadim chiar a scris asta despre Ponta cu 10 zile înainte de alianţă.

Aceasta a fost distribuţia completă. Să trăiţi bine!

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

3 Comments

Leave a Comment.